Skip to content

Κάρτες
Τen Million Hands

Παρουσιάζουμε τις κάρτες σίτισης και δώρου που εξαργυρώνονται στο δίκτυο καταστημάτων ΤΜΗ και παρέχουν αγοραστικά κίνητρα μέσω προσφορών και προνομίων σε εργαζόμενους και μεμονωμένους ιδιώτες!
Οι κάρτες Τen Million Hands υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα στην πράξη!

ΜEAL CARD

H πρώτη κάρτα σίτισης που ενισχύει τη βιωσιμότητα στην πράξη. Οι καταναλωτικές μας συνήθειες αφήνουν το αποτύπωμα τους στην κοινωνία και τον πλανήτη – ας το κάνουμε να είναι θετικό.

BENEFITS CARD

Η πρώτη εταιρική κάρτα δώρου που μπορεί να κάνει τη διαφορά! Με την επιλογή της κάρτας δώρου Ten Million Hands ενισχύουμε επιχειρήσεις και καταστήματα που υιοθετούν βιώσιμες πρακτικές.

Το Ten Million Hands δημιουργεί το Δίκτυο Επιχειρήσεων για τη Βιωσιμότητα στην Ελλάδα εντάσσοντας συνεχώς επιχειρήσεις που έχουν ως επίκεντρο τον καταναλωτή και αντιμετωπίζουν ενεργά τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις κάτω από το πρίσμα της Υπεύθυνης Κατανάλωσης και παραγωγής. Έχουμε αναπτύξει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο βάσει του οποίου οι συνεργάτες του Ten Million Hands κάνουν μία πρώτη αξιολόγηση πριν από την ένταξη μίας επιχείρησης στο Δίκτυο.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι παρά η αρχή ενός ταξιδιού προς τη βιωσιμότητα στην πράξη: Ο ρόλος μας ως Ten Million Hands είναι να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις του Δικτύου μας στο ταξίδι τους προς τη βιωσιμότητα.

FAQ

Η κάρτα σίτισης του ΤΜΗ σας δίνει την δυνατότητα να παρέχεται στους εργαζόμενους σας το ποσό των 1452€ ετησίως χωρίς φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές τόσο για εσάς όσο και για τους υπαλλήλους σας (Ν. 5006/2022).

Η κάρτα δώρου του ΤΜΗ σας δίνει την δυνατότητα να παρέχεται στους εργαζόμενους σας το ποσό των 300€ ετησίως χωρίς φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές τόσο για εσάς όσο και για τους υπαλλήλους σας (Ν. 4172/2013).

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απαιτείται η υπογραφή ενός συμφωνητικού μεταξύ της ΤΜΗ και της ενδιαφερόμενης εταιρείας και μία λίστα με το ονοματεπώνυμο των υπαλλήλων, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα ποσά φόρτισης των καρτών.

Η διαδικασία ένταξης ενός καταστήματος στο δίκτυο συνεργατών του ΤΜΗ γίνεται με την υπογραφή μιας σύμβασης μεταξύ ΤΜΗ και εμπόρου καθώς οι κάρτες μας είναι αποδεκτές σε όλα τα POS.

Οι κάρτες μας είναι διαθέσιμες στους υπαλλήλους των εταιρειών μέσω των εργοδοτών τους, καθώς αποτελούν προνόμια που παρέχουν οι εταιρίες στους εργαζομένους τους.

Οι κάρτες σίτισης και δώρου γίνονται αποδεκτές στις εταιρείες που παρουσιάζονται στην σελίδα μας «Δίκτυο Καταστημάτων Βιωσιμότητας».


Ενημερωθείτε για την
υπεύθυνη κατανάλωση

Ανταποδοτική Ανακύκλωση: Σημασία και Προοπτική

Η ανταποδοτική ανακύκλωση αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση στη διαχείριση αποβλήτων, η οποία συνδυάζει την προστασία του περιβάλλοντος με την παροχή κινήτρων στους πολίτες για την ενεργή συμμετοχή τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης.
Περισσότερα

Biophilic Design: Η επανασύνδεση του εργασιακού χώρου με το φυσικό περιβάλλον

Όλοι/ες μας είμαστε γνώριμοι/ες με την διαδικασία της ανακύκλωσης, δυστυχώς όμως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες οι διαδικασίες με τις οποίες αυτή εκτελείται, ή οι οδηγίες προς τους καταναλωτές για να ανακυκλώσουν το εκάστοτε προϊόν.
Περισσότερα

Ανακύκλωση πλαστικού: ένας απλός οδηγός

Όλοι/ες μας είμαστε γνώριμοι/ες με την διαδικασία της ανακύκλωσης, δυστυχώς όμως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρες οι διαδικασίες με τις οποίες αυτή εκτελείται, ή οι οδηγίες προς τους καταναλωτές για να ανακυκλώσουν το εκάστοτε προϊόν.
Περισσότερα
Ανακύκλωση-πλαστικού

Βιοδιασπώμενο, Ανακυκλώσιμο, ή Κομποστοποιήσιμο;

Εσύ πόσο έξυπνες αποφάσεις αγοράς κάνεις; Σε ενδιαφέρει να γνωρίζεις ότι κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή κατά την αγορά σου; Μήπως τελικά έχει σημασία να απορρίπτεις σωστά τις συσκευασίες σου;
Περισσότερα
Διαγράμματα σύγκρισης ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και βιοδιάσπασης δείχνοντας τις διαδικασίες και τα οφέλη του καθενός

Πόσο βιώσιμη είναι πραγματικά η ανακύκλωση πλαστικού;

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το πλαστικό δεν είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, και ότι, αντίθετα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβές και για τη φύση, και για τους ανθρώπους και τα ζώα.
Περισσότερα
Ανακυκλωμένα πλαστικά προϊόντα και συσκευασίες που αντικατοπτρίζουν τη βιωσιμότητα του πλαστικού

Στη μόδα ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Μήπως ήρθε η ώρα να χαρίσεις αυτό το φόρεμα στην κολλητή σου που το ζαχαρώνει χρόνια; Αφού δεν το φοράς!
Περισσότερα

Δεν το φοράς; Αντάλλαξε το!

Μήπως ήρθε η ώρα να χαρίσεις αυτό το φόρεμα στην κολλητή σου που το ζαχαρώνει χρόνια; Αφού δεν το φοράς!
Περισσότερα

Θες να συμμετέχεις στο #30WearsChallenge;

Tο #30WearsChallenge είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την κλιματική ακτιβίστρια Livia Firth το 2015: ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράζουν ρούχα που θα φορέσουν τουλάχιστον 30 φορές.
Περισσότερα

Καφές και για τα φυτά!

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να αναπτυχθεί ένα φυτό χρειάζεται ήλιο, νερό και λίπασμα. Ή μήπως και καφέ;
Περισσότερα

Αβοκάντο από τον κήπο μας!

Όλοι ξέρουμε πλέον ότι το αβοκάντο είναι πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και πολλές βιταμίνες. Ήξερες όμως ότι μπορείς να φυτέψεις τα κουκούτσια του αβοκάντο με οδοντογλυφίδες και νερό και να έχετε δεντράκια σε γλάστρες;
Περισσότερα

Ημέρα καύσωνα; Ώρα για αποδοτική χρήση του κλιματιστικού μας!

Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς μήνες ζέστης οπότε η χρήση των κλιματιστικών είναι έντονη και ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Με μια μικρή αλλά σημαντική κίνηση μπορούμε να εξοικονομήσουμε ενέργεια και να μειώσει τους λογαριασμούς που φουσκώνουν από την πολύωρη χρήση του κλιματιστικού.
Περισσότερα

Digital και τουρισμός – μια σχέση αγάπης

H αγαπημένη μας εποχή για συναυλίες, θερινές προβολές και ταξιδάκια είναι εδώ! Και όλα τα παραπάνω έχουν ένα βασικό κοινό: απαιτούν και το ανάλογο εισιτήριο.
Περισσότερα

Εσύ γνωρίζεις πώς να επιλέγεις σωστά το αντηλιακό σου;

Εσύ γνωρίζεις πώς να επιλέγεις σωστά το αντηλιακό σου;
Περισσότερα
Αντηλιακό εφαρμοσμένο σε σχήμα καρδιάς στην πλάτη ενός ατόμου, συμβολίζοντας την αγάπη για την προστασία του δέρματος από τον ήλιο

Τι είναι η βιώσιμη κινητικότητα και γιατί δυσκολευόμαστε να την εφαρμόσουμε στην Αθήνα;

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή της πόλης μας, την στιγμή που αυτή έχει στηθεί έτσι ώστε να αποκλείει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού;
Περισσότερα

Πώς οι καθημερινές μας επιλογές έχουν σχέση με την καταστροφή του περιβάλλοντος και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Το Ten Million Hands συνομιλεί με τον γενικό διευθυντή της Greenpeace Νίκο Χαραλαμπίδη, και την υπεύθυνη εκστρατείας της βιώσιμης γεωργίας, Έλενα Δανάλη
Περισσότερα

Μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για τον Βιώσιμο Τουρισμό με τον καθηγητή Πάρη Τσάρτα

Ο Πάρης Τσάρτας, καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης στο τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, συζητά με την Ελένη και τον Παναγιώτη του Ten Million hands για το αναπτυξιακό πλαίσιο, τις προκλήσεις και τις παλιές αλλά και νέες εφαρμογές του βιώσιμου τουρισμού. 
Περισσότερα

Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τους «φύλακες της βιοποικιλότητας και της υγείας του περιβάλλοντος στην ύπαιθρο»;

Το ήξερες ότι στο Open Farm μπορείς να γνωρίσεις τον άνθρωπο που παράγει την τροφή σου; Να κατανοήσεις τα προβλήματα και τις ανάγκες του, και να αφουγκραστεί κι αυτός τα δικά σου;
Περισσότερα

Είμαστε η 3η χειρότερη χώρα στην Ε.Ε στην ικανότητα ορθής ανάγνωσης ετικετών τροφίμων

Πόσο σοβαρές επιπτώσεις έχει επιφέρει η σπατάλη τροφίμων στον πλανήτη; Σε τι οφείλεται το μεγαλύτερο ποσοστό τροφίμων που πετάμε στα σκουπίδια;
Περισσότερα